Nood aan een specialist voor uw verwarming, koeling, ventilatie, PV-installatie of sanitair?

Contacteer ons vandaag nog

Contact

Sanitair met waterzuivering

Matthys en zoon

Wenst u graag een waterzuiveringselement te laten installeren voor uw sanitair in Kalken? Dit kan Matthys & Zonen zeker en vast voor u doen.

Duurzame oplossing

Niets is zo belangrijk als zuiver water, zeker in tijden waarin we zorgvuldig dienen om te springen met water. Waterzuivering en waterbehandeling zijn dus cruciale factoren voor een duurzame oplossing. De waterzuiveringsinstallaties die momenteel op de markt zijn, beantwoorden perfect aan deze duurzaamheidsnormen. Ze zorgen niet alleen voor glashelder water maar zijn ook ecologisch, wat wij als specialist uiterst belangrijk vinden.

Hoogwaardige merken

Als het op waterbehandeling aankomt, biedt Matthys en Zonen u graag de topmerken aan. Stuk voor stuk modellen die op een duurzame manier met uw water omgaan en uw sanitair ten goede komen. Deze hoogwaardige toestellen installeren we zowel voor particuliere woningen alsook voor bedrijven en instellingen. Verder kan u hierbij steeds rekenen op ons deskundig en eerlijk advies. Wij zorgen voor een oplossing op maat van uw wensen en behoeften, en houden daarbij rekening met uw budget.

Contacteer ons

Benieuwd hoe Matthys & Zonen uit Kalken u een perfecte dienstverlening kan bieden? Neem dan zeker even contact met ons op voor bijkomende informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Matthys en zoon