Verwarming, het comfort van uw woning

Matthys & Zonen - Laarne - VerwarmingDe verwarmingsinstallatie is één van de belangrijkste investeringen in uw woning.

Deze bestaat uit een verwarmingsketel, die de kern vormt van de installatie en niet altijd zichtbaar is opgesteld. Deze verwarmingsketel is een onmisbare schakel in de comfortvoorzieningen van de woning.

Een ander onderdeel is de centrale verwarming, die dan weer zorgt voor een aangenaam woonklimaat en comfort op het vlak van sanitair en warm water.

De geschikte verwarmingsinstallatie uitkiezen voor uw woning is, omwille van uitgebreide mogelijkheden, niet eenvoudig. Er moet rekening gehouden worden met de energiebehoefte, het beperken van het energieverbruik, het gewenst comfort, het gewenst design, en dit alles in functie van uw woning.

Naast de verschillende keuzes in warmtebron zijn er ook op het gebied van warmteafgifte verschillende mogelijkheden: kiest u voor vloerverwarming, plaatstalen radiatoren, designradiatoren of convectoren…?

Matthys en zoon staat klaar met professioneel advies. Op basis van uw wensen en noden stellen wij de geschikte installatie voor u op. Wij werken samen met vakkundige fabrikanten die instaan voor een correcte installatie.

Ons gamma omvat gerenommeerde kwaliteitsmerken, waaronder Viessmann.


Verder hebben wij een technische afdeling, zodat wij ook na verkoop u nog steeds van dienst kunnen zijn.

Werp een blik op onze realisaties en laat u overtuigen van onze vakkennis. Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top