Koeling, niet te warm, niet te koud

Matthys & Zonen - Laarne - Koeling'Te' is nooit goed, hoort u wel eens vaker zeggen. En dat geldt zeker ook voor de temperatuur. Het is nooit aangenaam om het te koud of te warm te hebben. U kunt dit ongemak echter snel verhelpen met behulp van een airconditioning-installatie.

Een airco zorgt ervoor dat de temperatuur in uw woning, kantoor of winkel steeds hetzelfde aangename niveau behoudt. Matthys en zoon bekijkt samen met u wat uw noden zijn en adviseert u in het kiezen van het juiste model.
Voor een airco aangepast aan uw esthetische voorkeur en de technische mogelijkheden van uw ruimte kunt u dus zonder probleem bij ons terecht.

Wij stellen de nieuwe Emura van Daikin voor. Hierbij wensen wij u verdere praktische info te geven over de omschakeling van Daikin Emura I-range naar de Daikin Emura II-range.

Met de Daikin Emura-binnentoestellen, mikt Daikin op die klanten waarbij design en performantie belangrijk zijn. Daikin heeft in de nieuwe versie van zijn Design-reeks de uiterlijke vorm laten evolueren van een vlak frontpaneel naar een golvend design, dat het licht grotere binnentoestel weer een elegante vorm geeft.

De Daikin Emura II-toestellen kunnen voortaan via een éénvoudig te monteren nieuwe Wifi module bediend worden via een smartphone, tablet of PC.
De meest eenvoudige installatiemethode bestaat erin om de WPS van de online controller en de router in te drukken, waarop de koppeling automatisch tot stand wordt gebracht.

De online controller is beschikbaar aan een beperkte meerkost ten opzichte van uw totale installatie. De app is gratis beschikbaar op App Store en Google Play (online controller).

Bekijk onze realisaties, waar u enkele voorbeelden van installaties terugvindt.
Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?
Neem dan contact op via onze website. Wij helpen u dan met plezier verder.

Back to Top